Every day termékcsalád

Nézet:
Sorrend:

B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B7-, B9-, B12-VITAMINOK & ORVOSI ZSÁLYA

Képzeld el magad, amint egy erdei ösvényen haladsz, és mélyeket szívsz a friss levegőből! Képzeld el, amint egy hegyi úton tartasz felfelé, ahol egyre szélesebb panoráma tárul eléd, melyen végigfut a szemed. Tavak, fák, felhők és a csend textúrája. Idilli pillanatok, amelyekre bármikor örömmel gondolunk vissza, és amelyek segítenek kiszakadni a hétköznapi stresszből.

A Calmness vitaminszérumot azért fejlesztettük ki, hogy Te bármikor megtalálhasd ezt a belső nyugalmat, vele pedig visszaszerezhesd idegi ellenállóképességed és lendületed.

Relief serum - napsütés testnek és léleknek

Folyékony D Vitamin + E, K, A-VITAMIN

Bárcsak egész évben egy képeslap lenne az életünk: feküdnénk a tengerparton, napcsókolta bőrünket simogatná a langyos szél, mi pedig csak fürdőznénk az érzésben, hogy minden rendben. Ugye Neked is feltűnt már, hogy a nyári napsütéses hónapokban az élet valahogy jóval vidámabbnak és felszabadultabbnak tűnik? Ilyenkor sokkal inkább békében vagyunk önmagunkkal és a világgal, tele vagyunk lendülettel és még este nyolckor is marad energiánk bevetni magunkat az éjszakába!
Persze az év nem csak szikrázó napsütésből áll, főleg idehaza, ahol októbertől már egyre jobban érzékeljük, hogy rövidülnek a nappalok és helyüket a hideg, sötét egyhangú órák veszik át. A Relief vitamin szérum azért született, hogy belülről is támogassa a szervezetünk a napsütés jótékony hatásaival.

RESISTANCE SERUM - AZ IMMUNRENDSZER VÉDŐSZENTJE

FOLYÉKONY LIPOSZÓMÁS C-VITAMIN & SZELÉN & CINK

Légy ellenálló a mindennapi kihívásokkal szemben! Bár a napunk csak 24 órából áll, sokszor úgy érezzük, hogy egy hétre való teendőt próbálunk belepréselni. Még a legfittebb és legcéltudatosabb személyek számára is kihívás a munka-magánélet egyensúlyának fenntartása, hiszen sokszor épp mi magunk kerülünk a fontossági listánk végére. Engedd, hogy a St. Paul vitaminszérumokkal ez a helyzet megváltozzon! Legyen saját és szeretteid egészsége ismét a prioritási lista élén!

A St. Paul Resistance vitaminszérumot azért fejlesztettük ki, hogy Te könnyedén felülkerekedhess a napi kihívásokon: összetevőinek hála igazán ütős kombinációval szállhatsz szembe az immunrendszered támadóival.

-32%
Töltsd fe a D-vitamin raktáraid és készülj nyugodtan a karácsonyra!

A Csomag 3 db St. Paul Relief D-vitamin szérumot tartalmaz, amely az ajánlott napi 2x5 ml használatával 5400 NE jól felszívódó D-vitamint biztosít!
Ez a mennyiség egész biztosan maximumra tölti a D-vitamin raktáraidat!
Emellett egy csodás Calmness szérummal segít megfelelően kipihenni magad a karácsonyi szünetben.
Tapasztalatunk és ügyfeleink visszajelzése alapján, elmondható hogy a Calmness szérum jóték...
18 900 Ft
27 960 Ft