Blog

A St. Paul vitaminszérum-család Lightness széruma tiszta almapektint tartalmaz, ráadásul szabolcsi almából készül. Dr. Breyer Helga belgyógyász szakorvos elárulja, miért természetes csodaszer az almapektin és miért lényeges, hogy hazai almából készült a termék.


2021-ben indult el a St. Paul Vitaminszérumok értékesítése, 2022 nyarán pedig máris a terjeszkedés és a termékfejlesztés foglalkoztatja a céget. A prémium vitaminmárka futurisztikus termékekben gondolkozik, Magyarországon elsőként ugrottak bele a liposzómás trendbe.

Dr.Breyer Helga
2022.02.23 11:04

Az év elején mindenki sok tervvel, elképzeléssel áll az új esztendő kihívásai előtt, de a tervek megvalósításához, sokszor úgy érezzük, nincs erőnk. A téli kimerültséget nagy részben a vitaminhiány okozza, de ezen könnyen segíthetünk hatékony vitaminkészítményekkel, mozgással és egészséges táplálkozással.

Mert ezzel a formulával érhető el a legjobb hasznosulás, és azt is eláruljuk, ez hogyan lehetséges!

Dr. Lászlók Iván
2021.12.15 18:07

 „…könnyű a gyógyítás a baj elején, noha nehéz a felismerés, míg idő múltával, ha nem ismerik fel, és nem gyógyítják, könnyű lesz a bajt megállapítani, de sokkalta nehezebb az egészséget helyreállítani."

(Niccolò Machiavelli)

Dr. Lászlók Iván vagyok, oxyológus és sürgősségi szakorvos, a Szent Lázár Megyei Kórház Sürgősségi Osztályának vezető főorvosa. A St. Paul csapatához amiatt csatlakoztam, mert hivatástudatom nap mint nap arra ösztönöz, hogy gyógyítsam, segítsem az embereket, és magánszemélyként is példát mutassak számukra az egészséges élet kialakításában és a betegségek megelőzésében.  Hiszen, ahogyan Machiavelli mondta: „…könnyű a gyógyítás a baj elején, noha nehéz a felismerés, míg idő múltával, ha nem ismerik fel, és nem gyógyítják, könnyű lesz a bajt megállapítani, de sokkalta nehezebb az egészséget helyreállítani.”

Dr. Zsédely Anikó
2021.12.08 18:07

„Az egészség nem minden, de az egészség nélkül minden semmi.”

(Arthur Schopenhauer)

Dr. Zsédely Anikó vagyok, fogorvos. 2014-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán; rezidenséveim alatt és jelenleg is a Klinikán dolgozom, fogorvostan-hallgatókat oktatok. A hivatásom egyik fő célja az emberek segítése, gyógyítása. Ezt mindenek elé helyezem. Az oktatásban gyakorlatvezetőként egyengetem a hallgatók munkáját, ezáltal egyszerre több pácienssel foglalkozhatok adott idő alatt. A magánrendelői tevékenységemet az Andrássy úton folytatom. Az egészség számomra a fizikai és a mentális egészséget jelenti. Véleményem szerint az egyik feltétele a másiknak, és együtt adhatják a megfelelő hátteret a kiegyensúlyozott, boldog élethez. A vitaminok feltalálása nemcsak az egészséget támogatja, hanem egy olyan lehetőséget is nyújt számomra, hogy közvetve széles rétegnek tudok segíteni a mindennapi jólét elérésében.